Купи!

KC 72 (182cm) WOOD

77.250,00 ден.

Камин на струја, со виско квалитетен пламен и крајно лесна монтажа

Add to Wishlist Browse Wishlist

Опис

Модерен електричен камин за вградување

Димензии на надворешност: 183 х54 х14см
Три комбинации на пламен: оган од дрво (портокалов), од биоетанол (сино-портокалов) или плински пламен (син)
На дното, ефект на дрво кое жари во боите на пламенот.
Два степени на моќност на греење: 800 и 1600W
Гаранција: 12 месеци
Лесно вградуваље:  вградени помошни гумени ногарки Ж
Гратис: држач за ѕид!

Дополнителни информации

Тежина 25 кг
Димензии 183 × 14 × 54,4 cm