Продавница за камини & стил

Заслужуваш да се одмориш. Физички но и ментално.
Докажано е дека каминот ќе направи совршена атмосфера за поквалитетно живеење

добредојдовте

Специјализирани во дизајнот на уживањето.

избор на камините према ентериерот, најразлични големини и форми. каминот може да биде пкрај тв, под тв, на посебно место за него, да биде на сред соба или да ги дели големите простории...

моделите се со нарјазлични опции, од наједноствани до тие со многу напредни функции за да бидете во тек со времето и иднината која доаѓа

брза испорака, до врата, сите модели кои може да се купат OnLine ги имаме на лагер!

Kamn Centrum располага со широка палета на камини. Елетрични, камини на био етанол, плински горилници но и камини кои работат на вода или дрво.
Исто така, ги нудиме сите специјализирани материјали за изведба на камините, како што се термо изолации, решетки, средства за одржување на камините на дрво, приклучни чадоводни цевки за печки и камини и тн.

Нема потреба да го трошиш твоето драгоцено време, тука имаш сѐ! 

 

Го имаме најдоброто

Квалитетот е најважен. Поважен е од цената. Радоста од ниската цена обично трае многу пократко од разочарувањето од лошиот квалитет.  Затоа се стремиме да нудиме производи со најдобар однос цена / квалитет. Имаме обезбедено и сервис и поддршка за сите наши производи.

ДЕЛОВНА СОРАБОТА

Со искрена соработка и врвни производи до највредното – задоволни клиенти

ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА ЗА АРХИТЕКТИ

Тука сме да Ве поддржиме со сѐ. Прашувајте секогаш за сѐ. Тука сме проектот да биде успешен.

Kamin Centrum е најголемио OnLine продавница за камини.

Нарачувај безбедно од нашата продавница или најди ги кај нашуте партнери во Скопје – АГЕНС+, Кичево или Струга во NABIZI Centar

Го имаме најновото

Се стремиме да ги имаме најновите достигнувања  

Вистински пламен а без оџак, пепел, чистење?

Био камините се вистинскиот одговор

Лесна инсталација и евтина употреба

Електричните Vivamus magna justo, lacinia eget consectetur sed, convallis at tellus. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim.

3D MYST камини

Кога леснотијата и евтината употреба се спојуваат со природата на флуидите и пламенот. Најверна симулација на пламен, но без температура. Нема потреба од изолација, нема потреба од грижа од пожар. Потребно е малку вода, љубов и вистински партнер покрај себе

Основни податоци

KAMIN CENTRUM

©2024 by Digital Workshop – Macedonia

 

локции на нашите партнери

АГЕНС+ 
www.kamini.com.mk
отворено пон-пет 09-17ч

НАБИЗИ
Струга, на патот кон границата со Албанија

 

контакт

kamini@kamini.mk
+38971332265