Купи!

KC 01 WOOD (128см) 🪵

30.860,00 ден.

Димензии: 128 х 55
Греење: да, 750 и 1500 W
Далечинско: да
Бои: 3
Нијанси: 5

Add to Wishlist Browse Wishlist

Опис

BESTSELLER! 🥇

Крајно едноставен за монтажа. Го поставуваш држачот за каминот на ѕидот (цигла, гипс или каков било ѕид), го приклучуваш во струја со кабелот кој е во склоп со каминот и… уживаш! 🙂 🔥

Моделот е со дрво.

Димензии на преден панел: 128 х 55
Греење: да, 750 и 1500 W
Далечинско: да
Бои: 3
Нијанси: 5

Напомена: Производот не се препорачува да се вградува во ѕид или друга облога. Дизајниран е да се закачи на ѕид или да стори врз некоја подлога.

Дополнителни информации

Тежина 10 кг
Димензии 128 × 12 × 48 cm