Купи!

KC 60 (152cm) Wood🪵

55.620,00 ден.

Камин на струја, со виско квалитетен пламен и крајно лесна монтажа

Add to CompareAdded

Опис

Модерен електричен камин за вградување

Димензии на надворешност: 152х54 х14см
Три комбинации на пламен: оган од дрво (портокалов), од биоетанол (сино-портокалов) или плински пламен (син)
Убаво изработено дно који волшебно ја прекршуваат светлината
Два степени на моќност на греење: 800 и 1600W
Гаранција: 12 месеци
Лесно вградуваље:  вградени помошни гумени ногарки Ж
Гратис: држач за ѕид!

Дополнителни информации

Тежина 18 кг
Димензии 152 × 14 × 54,4 cm