KC 42 CRYSTALS (110см) 💎

25.400,00 ден.

Димензии: 110 х 49 x 12.6
Греење: да, 750 и 1500 W
Далечинско: да
Бои: 3
Нијанси: 5

Add to Wishlist Browse Wishlist

Опис

Крајно едноставен за монтажа.
Го поставуваш држачот за каминот на ѕидот (цигла, гипс или каков било ѕид), го приклучуваш во струја со кабелот кој доаѓа со каминот и… уживаш! 🙂 🔥

Моделот доаѓа со кристиали кои маѓепсно ја прекршуваат светлината.

Димензии на преден панел: 110 х 49 x 12.6
Кристали кои волшебно ја прекршуваат светлината
Греење: да, 750 и 1500 W
Далечинско: да
Бои: 3
Нијанси: 5

Напомена: Производот не се препорачува да се вградува во ѕид или друга облога. Дизајниран е да се закачи на ѕид или да стои врз некоја подлога.

Доколку се одлуќите да го вградувате, стручно лице (елекртичар) потребно е да ја икслучи греалката која дува нагоре.
Рачните команди се поставени странично, при вградување во ѕид или елемент тие би биле недостапни но скоро сите функции се достапни преку далечинскиот управувач.

 

 

Дополнителни информации

Тежина 10 кг
Димензии 110 × 12,6 × 48 cm