Купи!

KC 36 (92cm) WOOD 🪵

29.300,00 ден.

Камин на струја, со виско квалитетен пламен и крајно лесна монтажа

Add to Wishlist Browse Wishlist

Опис

Модерен електричен камин за вградување

Димензии на надворешност: 92х54,4 х14см
Три комбинации на пламен: оган од дрво (портокалов), од биоетанол (сино-портокалов) или плински пламен (син)
Ефект на жаречки дрва
Два степени на моќност на греење: 800 и 1600W
Гаранција: 12 месеци
Лесно вградуваље:  вградени помошни гумени ногарки
Гратис: држач за ѕид!

Дополнителни информации

Тежина 10 кг
Димензии 92 × 14 × 54,4 cm