Купи!

KC 26 Vertical AmbiLight

26.265,00 ден.

Вертикален електричен камин

Add to Wishlist Browse Wishlist

Опис

Уникатен модел, зазема многу малку место но со посебен AbliLight систем!

Димензии:
Два степени на моќност (750 / 1500 w)
Далечинско за лесно управување
3 комбинации на боjи
5 нијанси на осветленост
Кабел со утикач, спремен веднаш за употреба!
Гратис сет за монтажа на ѕид!

Дополнителни информации

Тежина 12 кг
Димензии 66 × 18 × 48 cm