KC 54 (137cm) 💎

40.170,00 ден.

Голем камин, со широчина од 154см х 50,8
далечинксо
3 бои и 5 нијанси на осветлување
Два нивоа на греење, 750 и 1500W
гратис: држач за на ѕид!

Add to Wishlist Browse Wishlist

Опис

Голем камин, со широчина од 154см х 50,8
Опремен со далечинксо за брзо и едноставно ракување
3 бои и 5 нијанси на осветлување
Два нивоа на греење, 750 и 1500W