KC3D 1000 MYST

150.800,00 ден.

Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: 30068 Категории ,

Опис

Модерен и технички еден од најнапредните камини. Магичен 🪄 спој на пламен 🔥и вода 💧

  • 🔥3D МYST технологија за симулација на пламен, технологија слична на холограм
  • 🧑‍👨‍🧒100% безбеден за деца и возрасни  – нема високи температур
  • 📺100% безбедна за ТВ и други уреди – не произведува пареа
  • 🚒Нема опасност од пожар 👩‍🚒- пламенот е ладен!
  • ⚡Евтин во користење – малку струја и малку вода
  • 🔌Доаѓа со приготвен приклучоок за струја
  • 🎮Далечинско од кое се контролира интензитетот на пламенот, интензитет на светлина и избор на боја
  • 🎨Избор на околу 256 нијанси за лесно да се вклопи во секој ентериер!

Дополнителни информации

Тежина 35 кг
Димензии 100 × 25 × 25 cm