kc 95 (241cm) wood 🪵

95.790,00 ден.

  • Димензии: 24,1 cm x 14 cm x 55 cm
  • Греење со моќност од 750W или 1500W (загрева од 15 до 35m²)
  • 🎨 3 комбинации на бои + 4 нијанси на осветлување 💡
Add to Wishlist Browse Wishlist

Опис

Најголемиот ѕиден електричен камин

Димензии: 241 cm x 14 cm x 55 cm

Модел кој едноставно се закачува на ѕид.

Крајно едноставна контрола со далечинскиот управувач.

  • 🎨 4 нијанси на осветлување 💡
  • Ефект на жаречки дрва
  • Греење со моќност од 750W или 1500W (загрева од 15 до 35m²)
  • 🕒Тајмер за автоматско исклучување
  • 🎮Далечинско
  • 🔌Спремен кабел со утикач – нема потреба од електричари

 

Дополнителни информации

Тежина 40 кг
Димензии 241 × 14 × 55 cm