Купи!

KC 26 v2

26.950,00 ден.

Класилчен електричен камин со нови напредни функции

 

Опис

НОВА верзија на електричниот камин KC26,
сега со подобрени перформанси:

  • Ново далечинско со вграден LCD дисплеј
  • Нов HD ефект на пламен
  • Независна контрола на интензитетот од секоја нијанса на пламенот!
  • Easy On & Easy OFF – пријатно и постепено вклучување и исклучување.
  • Нови прекрани дрва со можност за подесување на бојата и интензитетот.Два степени на моќност
    Кабел со утикач, спремен веднаш за употреба
    Тајмер

Дополнителни информации

Тежина 10 кг
Димензии 66 × 18 × 48 cm