Купи!

VULCAN BS

58.700,00 ден.

Димензии на врата: 66см х 49 висина, должина на мала странична страна: 41см

Тежина: околу 90кг
Оџачки излез: ф180

Add to Wishlist Browse Wishlist
Категорија

Опис

Аголно ложиште за изведба на камин на дрво со странично стакло од лева или десна страна

При нарачка задолжително неведеле дали со лево или десно странично стакло

Дополнителни информации

Тежина 85 кг
Димензии 65,5 × 41 × 49 cm