Купи!

VULCAN

36.462,00 ден.

Димензии на врата: 66х50cm

Моќност: 10-13kW
Оџачки излез: Ф200mm

 

Add to Wishlist Browse Wishlist
Категорија

Опис

Компактно, практично и трајно гусано ложиште за камин на дрво. Верзија со двоен довод на воздух за подобро согорување и почист оџак

Моќност: 10-13kW
Оџачки излез: Ф200mm

Дополнителни информации

Тежина 81 кг
Димензии 66 × 31,5 × 50 cm