Купи!

BioEthanol PREMIUM

2.250,00 ден.

Гориво за био камини.
Гарантирано гори без мирис и саѓа и е со здраствен сертификат!

Add to CompareAdded
Категорија

Опис

Конечно премиум гориво за Вашиот камин!

Гарантирано БЕЗ МИРИС, БЕЗ САЃА, БЕЗ ЦРНИЛА. Чист пламен, водена пареа и СО₂ во минимални количини, се производ на ова гориво кое поседува и здраствен сертификат! ПРОИЗВЕДЕНО ВО EU.

Био гориво од највисок квалитет. Погодно дури и за камините на PLANIKA Fires – Polska, кои се познати по тоа што се многу пербирливи околу квалитетот на горивото.

Пакување: 5 литри.

Дополнителни информации

Тежина 5 кг
Димензии 20 × 10 × 20 cm