Купи!

W4 – Wiking 4 mini

97.600,00 ден.

Тростран траен и издржлив и целосно гусан камин. Се одликува со солидна моќност и погоден за класични и рустични изведби.

Add to CompareAdded

Опис

За тие кои немаат потреба од голема моќност, создаден е W4. Моќност (14kW) што со соодветно суво дрво и нормална изолација на објектот и правилна инсталација, треба да задоволи простор за загревање од минимум 40м2 а во идеални услови до 110м2

Основни информации
Номинална моќност 14,5 kW
Ефикасност 72 %
Капацитет на загревање: од 50 до 145m² ( 363m³ )
Физички параметри
Тежина: 138 kg
Ширина 700 mm
Висина 540 (735) mm
Длабочина 420 mm
Оџачки излез: 200 mm
Макс. должина на трупци:  60 cm
Потрбен провев од 725 / 1088 cm²

Дополнителни информации

Тежина 141 кг
Димензии 70 × 40,5 cm