Купи!

W3 – Wiking 3

97.600,00 ден.

Тростран траен и издржлив и целосно гусан камин. Се одликува со голема моќност и погоден за класични и рустични изведби.

Add to CompareAdded

Опис

Главни придобивки се гомата можност (16-17kW) што со соодветно суво дрво и нормална изолација на објектот и правилна инсталација, треба да задоволи простор за загревање од минимум 60м2 а во идеални услови до 150м2

Основни информации
Номинална моќност 16,7 kW
Ефикасност 74,1 %
Капацитет на загревање: од 60 до 167m² ( 363m³ )
Физички параметри
Тежина: 141 kg
Ширина 700 mm
Висина 540 (735) mm
Длабочина 420 mm
Оџачки излез: 200 mm
Макс. должина на трупци:  60 cm
Потрбен провев од 725 / 1088 cm²

Дополнителни информации

Тежина 141 кг
Димензии 70 × 40,5 cm