Купи!

KC 26 (66cm)

20.900,00 ден.

Класилчен електричен камин

Опис

Електричен камин со димензии кои одговараат за изведба на класични но и модерни модели

Димензии: 66х48 х18см
Два степени на моќност
Далечинско за лесно управување
Кабел со утикач, спремен веднаш за употреба
5 нијанси на осветлетност

Дополнителни информации

Тежина 10 кг
Димензии 66 × 18 × 48 cm