Gorilnik W3 [50×20см]

15.450,00 ден.

Горилник на био етанол.
Може да се вгради по желба или во постоечки камин!

Add to CompareAdded
SKU: 30136 Категорија

Опис

Голема био-касета W3 е горилник за биогориво кој може да се стави во традиционален камин или да се вгради на било кој начин. Доволно е да се налије биогориво, да се запали со запалка и да се ужива во вистински пламен. Едноставно и ефектно!

Предности на био-касетите:

  • Не бара електрично напојување или поврзување на каминот.
  • Се состои од поклопка направена од ламарина и контенер за биогориво.
  • Поклопката треба да се стави во каминот на местото на решетката, а контенерот во отворот на ламарината.
  • Не произведува дим, пепел или штетни материи кои се лоши за здравјето, што овозможува неограничени можности за аранжмани.
  • Можност за уживање во погледот на оган без користење на дрва.
  • Во случај на биокамини, дрвата се заменети со еколошка течност, чие спалување е без мирис и безбедно!

Капацитет: 1,6 L

 

 

Дополнителни информации

Тежина 5 кг
Димензии 50 × 20 × 5 cm