Био горилник 930

25.338,00 ден.

Add to Wishlist Browse Wishlist
SKU: 30113 Категорија

Опис

Едноставен за вградување и многу ефектен горилник.

Време на горење: 40мин до макс 70мин

Реервоар: cca 700ml

 

Дополнителни информации

Тежина 2,5 кг
Димензии 93 × 9 × 10 cm