Kaseta 400 v2 se

1.206 

Електричен камин кој ќе Ве плени со неговиот природен ефект на пламен

Опис

3D Ефектот – налик на холограм, постигнат е како резултат на многугодишен развој на некои од најголемите европски компании (Dimplex – Ирска, Ewt – Германија, Faber – Холандија).
Лесен е за вградување, крајно едноставен за употреба (со далечински управувач или мануелно управување), подесување на моќта на ефектот.

 

Дополнителни информации

Тежина 7 кг
Димензии 41 × 22 × 17,6 cm
Греење

не